Ærø den 16. - 17. - 18. august 2013.


Dette dejlige golfophold blev planlagt af LB-JEJ-MJ-JB.

Ærø - et super godt valg. En perle i det sydfynske øhav.

Vi brugte en golfpakke fra Ærø Hotel.

For kun 1800 kr. pr. person fik vi færgen fra Svendborg til Ærøskøbing retur, 2 overnatninger med morgenmad, 2 gange middag og to greenfees til Ærø Golfklub. Det var et super hotel, super betjening og rigtig sjovt og hyggeligt samvær.

Ærø Hotel

På denne tur blev det ikke så mange billeder. Det blev kun en lille håndfuld fra Ærø Golfbane, Ærøskøbing og sejlturen tilbage til Svendborg.

Golfbanen ligger på Skjoldnæs, som er den yderste nordvestlige spids af Ærø. Klubhuset var indrettet i den gamle fyrmesterbolig.
Det var med følelsen af et historisk vingesus når vi fra alle huller kunne se fyret og vi altid kunne se vand, enten på syd, vest eller nordsiden.

Golfrunden om lørdagen var i absolut dejligt vejr. Vi kunne nyde det flotte syn af sejlbådene som enten var mellem Ærø og Fyn, men også mellem Ærø og Als.

De var dejligt at Gitte langt om længe kunne være med til golfen. Det gik faktisk fint med det nye knæ. Godt nok skånet ved at køre i golf boggie.

Golfrunden søndag var også OK på de første 4-5 huller. Men så blev det rigtig dårligt vejr med kraftig regn og blæst 15 m/sekundet. Halvdelen af os gik ind efter 9 huller, mens den anden halvdel var seje og gik 18 huller. De sidste 9 huller i læ på nordsiden og kun med ganske lidt regn.

Her er udsigten over de forreste golfhuller, fotograferet fra toppen af fyret.

Og her kommer de seje 18 huls spillere ind på hul 18.

I Ærøskøbing var der hyggelig vandering hvor vi kunne nyde de gamle huse og døre.

Inden vi tog færgen hjem var vi inde på røgeriet og hente portionsanretninger som vi kunne nyde på færgen. Jeg valgte røget grønlandsk hellefisk med kartoffelsalat.

Så er vi næsten på Fyn igen og sejler under Svendborgsundbroen.

Der mangler billeder fra Marstal, byen hvor vi boede.
Men vi fik lejlighed til lørdag eftermiddag at nyde miljøet ved den store lystbådehaven. Endvidere en slendretur gennem byens gamle gader og stræder, inden vi vendte tilbage til hotellet til den dejlige middag.

Marstal har en særlig maritim stemning. Selvfølgelig præget at at den i flere hundrede år har bæret søfartsby og søfarts skole. I 1800 tallet var der 200 hjemmehørende skonnerter. Det måtte være et prægtigt syn, liv og leben.

Åh ja - vi må ikke glemme befordinner -drinks, Chips og grisebolscher.
Og after dinner kaffe - Irisk kaffe - m.v. i baren.
Snakken gik lystigt og højlydt. Det var bare så dejligt.