Golf i Tyrkiet, april 2008

Fra 13. april - 20. april 2008.

AV IV LB MJ JJ GP JP


Gloria Golf Hotel, Belek, Antalya, Tyrkiet.

Lidt om ugens oplevelser
 

Fra Antalya lufthavn er der ca. 40 km til Gloria Golf Hotel, ved Belek.
 

Se på hele golfområdet via satellit foto 

Gloria Golf Hotel:

In the morning ............

Exelent service:Det er temmelig imponerende. Golf området strækker sig mere end 15 kilometer langs middelhavets kyst. Der er i dag anlagt golfbaner som perler på en snor. 14 golfbaner med 18 huller og et par stykker med 9 huller. Der er også 2 golfbaner under anlæg, så fra 2009 er der i alt 16 golfbaner.
Samlet bliver området et af de mest koncentrerede ferie paradis for golfere, suppleret med en lang række luksus hoteller. Et af de nye golfhoteller opføres af Gloria. Det hedder Gloria Serenity, som åbnede i foråret 2008.

Se billeder fra golfbaner ved besøg i 2007

Erfaringen fra 2007 viste, at i stedet for rundtur med rejseselskabet var det muligt at få en rundtur med taxa, mere fleksibelt og lige så billigt.

I 2008 var vi vidt omkring.

Kursunlu Waterfall i Düden Tyrkiet 16. april 2008. 12 km nord for Antalya.

Perge som ligger ca. 4 km nord for lufthavnen i Antalya.
Se også omtalen fra 2007 jfr. det tidligere link.

Aspendos (nedenfor). Aspendos er berømt for det meget velbevarede romerske teater. Vistnok verdens bedst bevarede. Trods tidens tand og jordskælv i området står bygningen stadig i den fulde højde. Siddepladserne er også intakte og kan derfor stadig bruges. Teateret bruges nemlig også om sommeren de dag i dag. Der opføres nemlig både opera og ballet.

Manavgat. Vandfaldet ved Manavgat ligger ca. 80 km. øst for Antalya, lige nord for kystbyen Side. Vandfaldet er ikke så stort som det der ligger i Düden ved Antalya, men virker alligevel imponerende. Godt nok kun med 5 meter fald, med temmelig bedt vandfald.

Fisker, søndag morgen, ud for Gloria Golf Hotel.

Childrens day. A day for all staffs children.

Golf-spiller på Nobilis .......  !!

 

Vi spillede på Gloria Golf, New and old. Endvidere på Pasha og til sidst på Nobilis.

 

Opdateret 28-04-2008